1 Mayıs 2012 Salı

Türk Telekom eleman alımlarına neden fazla rağbet var



Sitemizdeki ilanların istatistiklerinden aldığımız bilgilere göre Türk telekom iş ilanlarına iş arayan arkadaşlar çok ilgi gösteriyor. Neredeyse her mahallede bir ödeme noktası oluşturan Türk telekom binlerce kişiye iş olanağı sağlamaya devam ediyor. Türk telekomun kaliteli ve keyifli iş ortamında çalışmak isteyenler sürekli Türk telekom personel alımlarını takip ediyor. Türk telekom insan kaynakları sayfasında yayınlanan bilgilerde ise sanıyorum bu sevginin ipuçları yatıyor. Aşağıda Türk telekom iş başvuru formuna ulaşabilirsiniz.
Türk telekom eleman alımları
İşe alım süreci
Türk Telekom’da uyguladığımız işe alım süreci ile, şirketimiz değerlerine ve kurum kültürüne uygun, pozisyonun gerektirdiği niteliklere sahip, en uygun adayları şirketimize kazandırmayı amaçlıyoruz.
Şirketimizde işe alımlar, yıl başında belirlenen insan gücü planlaması doğrultusunda yapılmaktadır.
Yeni mühendis alımları yılda 1 defa tüm Türkiye için yılbaşında belirlenen insan gücü planlaması dogrultusunda gerçekleştirilir.
Bu süreçte, genel yetenek, bilgi ve ingilizce sınavlarını başarı ile tamamlayan adaylar, insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar değerlendirilir.
Yönetici ve uzman pozisyonları için adaylar, şirketimiz temel yetkinlikleri ve pozisyona özel yetkinlikler bazında insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar ile değerlendirilir. Pozisyonun niteliklerine göre adaylara kişilik envanteri uygulanır.
İşe alım süreciTürk Telekom’da uyguladığımız işe alım süreci ile, şirketimiz değerlerine ve kurum kültürüne uygun, pozisyonun gerektirdiği niteliklere sahip, en uygun adayları şirketimize kazandırmayı amaçlıyoruz.Şirketimizde işe alımlar, yıl başında belirlenen insan gücü planlaması doğrultusunda yapılmaktadır.Yeni mühendis alımları yılda 1 defa tüm Türkiye için yılbaşında belirlenen insan gücü planlaması dogrultusunda gerçekleştirilir.Bu süreçte, genel yetenek, bilgi ve ingilizce sınavlarını başarı ile tamamlayan adaylar, insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar değerlendirilir.Yönetici ve uzman pozisyonları için adaylar, şirketimiz temel yetkinlikleri ve pozisyona özel yetkinlikler bazında insan kaynakları ve ilgili bölüm yöneticileri tarafından yapılan yetkinlik bazlı mülakatlar ile değerlendirilir. Pozisyonun niteliklerine göre adaylara kişilik envanteri uygulanır. Türk telekom iş başvuru formu için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder