1 Mayıs 2012 Salı

Selçuk üniversitesi sözleşmeli (4/B) eleman alımı yapacaktır

Selçuk üniversitesi kamu sözleşmeli eleman alımı yapacaktır. Üniversitedeki açık pozisyonlara ve başvuru şartlarına aşağıda ulaşabilirsiniz.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIMI İLANI
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yaynnlanan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2′nci maddenin (b) Fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 90 (doksan) sözleşmeli personel alınacaktır.
UNVAN KODU ÜNVANI ADET ÖĞRENİM DURUMU ARANAN NİTELİKLER
H11 Hemşire 5 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Sağlık Bakanlığından Yoğun Bakım Sertifikası sahibi olmak veya sertifikayı almaya hak kazanmış olmak.
H12 Hemşire 4 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H13 Hemşire 9 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Ameliyathanede en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H14 Hemşire 1 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. KVC Ameliyathanesinde en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H15 Hemşire 20 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak.
H21 Hemşire 5 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Sağlık Bakanlığından Yoğun Bakım Sertifikası sahibi olmak veya sertifikayı almaya hak kazanmış olmak.
H22 Hemşire 9 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Ameliyathanede en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H23 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Göz Hastalıkları Refraktif Cerrahi ameliyatlarında en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H24 Hemşire 30 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak.
H25 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. En az 5 yıllık mesleki deneyimi olmak ve bu sürenin en az 2 yılını Kardiyoloji Anjio Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H26 Hemşire 2 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. En az 4 yıllık Yoğun Bakım tecrübesine sahip olup bunun en az 2 yılını Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H27 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Acil Yoğun Bakımda en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H28 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Koroner Yoğun Bakımda en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.
H29 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Sağlık Bakanlığından Periton Diyaliz Sertifikası sahibi olmak ve en az 5 yıl Diyaliz Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.
NOT: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri fesih edilecektir. Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde (A fıkrasının 4,5,6 ve 7. bentlerinde) belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
I.GENEL ŞARTLAR:
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
4- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
5- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
6- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
7- Lisans mezunları için 2010 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2010 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. 8- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması, (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.) 1,2,3,4,5 ve 6. maddelerle ilgili 3 Nisan 2012 tarih ve 28253 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2012/2964 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile belge istenmeyecektir. Kişilerin beyanı esas alınacaktır. İlgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince “Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir”.
II. ÖZEL ŞARTLAR
1- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak ve aranan nitelikleri taşımak.
2- 01.01.1976 tarihinden sonra doğmuş olmak.
3- 2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
5- Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.
III. BAŞVURU
Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde
1- Başvuru sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının da yer aldığı nüfus cüzdanı aslı.
2- Diploma Fotokopisi. (Aynı zamanda aslıda ibraz edilecektir.)
3-1 Adet Fotoğraf.
4- Lisans Mezunları için 2010 KPSSR3 (B) grubu. Ortaöğretim Mezunları için KPSSP94 (B) grubu puanını gösterir belge.
5- Aranan niteliklerde istenilenleri kanıtlayıcı belgeler.
6- SGK Hizmet Cetveli veya 657′ye tabi çalışanlar için onaylı hizmet cetveli.
7- Başvuru formu www.selcuklutip.com.tr adresinden temin edilecek olup, başvuru sırasında Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine teslim edilecektir. Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri sekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)
VI. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI
Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz www.selcuklutip.com.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır; Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Yedek adaylar sırası geldikçe www.selcuklutip.com.tr web adresinden ilan edilecek ve herhangi bir tebligat yapılmayacaktır, ilan tebligat yerine geçecektir.
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIMI İLANI
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yaynnlanan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2′nci maddenin (b) Fıkrasına göre (KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle) aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 90 (doksan) sözleşmeli personel alınacaktır.
UNVAN KODU ÜNVANI ADET ÖĞRENİM DURUMU ARANAN NİTELİKLERH11 Hemşire 5 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Sağlık Bakanlığından Yoğun Bakım Sertifikası sahibi olmak veya sertifikayı almaya hak kazanmış olmak.H12 Hemşire 4 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Yoğun Bakım Ünitesinde en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.H13 Hemşire 9 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. Ameliyathanede en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.H14 Hemşire 1 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak. KVC Ameliyathanesinde en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.H15 Hemşire 20 Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu programlarından Lisans mezunu olmak.  H21 Hemşire 5 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Sağlık Bakanlığından Yoğun Bakım Sertifikası sahibi olmak veya sertifikayı almaya hak kazanmış olmak.H22 Hemşire 9 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Ameliyathanede en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.H23 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Göz Hastalıkları Refraktif Cerrahi ameliyatlarında en az 1 yıl Enstrumante Hemşire olarak çalışmış olduğunu belgelendirmek.H24 Hemşire 30 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak.  H25 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. En az 5 yıllık mesleki deneyimi olmak ve bu sürenin en az 2 yılını Kardiyoloji Anjio Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.H26 Hemşire 2 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. En az 4 yıllık Yoğun Bakım tecrübesine sahip olup bunun en az 2 yılını Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.H27 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Acil Yoğun Bakımda en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.H28 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Koroner Yoğun Bakımda en az 2 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek.H29 Hemşire 1 Ortaöğretim kurumlarının Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu alanlarından mezun olmak. Sağlık Bakanlığından Periton Diyaliz Sertifikası sahibi olmak ve en az 5 yıl Diyaliz Ünitesinde çalışmış olduğunu belgelendirmek.NOT: Adaylarla hizmet sözleşmesi yapılacak olup, sözleşmede belirtilen şartları yerine getirmeyen adayların sözleşmeleri fesih edilecektir. Başvuracak adaylarda yukarda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48. maddesinde (A fıkrasının 4,5,6 ve 7. bentlerinde) belirtilen aşağıdaki genel şartlar aranır.
I.GENEL ŞARTLAR:
1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
2- Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak.
3- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
4- Taksirli suçlar ve aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere, ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile Devletin şahsiyetine karşı işlenen suçlarla, zimmet, ihtilas, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanma, dolaylı iflas gibi yüz kızartıcı veya şeref ve haysiyeti kırıcı suçtan veya istimal ve istihlak kaçakçılığı hariç kaçakçılık, resmi ihale ve alım satımlara fesat karıştırma Devlet sırlarını açığa vurma suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak,
5- Erkekler için askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
6- 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
7- Lisans mezunları için 2010 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Ortaöğretim mezunları için 2010 KPSS(B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. 8- Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması, (Bu hükme uygun olmayanlar kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.) 1,2,3,4,5 ve 6. maddelerle ilgili 3 Nisan 2012 tarih ve 28253 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2012/2964 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile belge istenmeyecektir. Kişilerin beyanı esas alınacaktır. İlgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince “Gerçeğe aykırı belge verenler ya da beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, atamaları yapılmış ise atamaları iptal edilecek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir”.
II. ÖZEL ŞARTLAR
1- Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak ve aranan nitelikleri taşımak.
2- 01.01.1976 tarihinden sonra doğmuş olmak.
3- 2010 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.
4- Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
5- Sadece bir unvan kodu için başvurulacaktır. Birden fazla unvan kodu için başvuru yapılması halinde tüm başvuruları geçersiz sayılacak ve değerlendirmeye alınmayacaktır.
III. BAŞVURU
Adayların bu ilanın gazetede yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde
1- Başvuru sırasında Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası beyanının teyidi amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının da yer aldığı nüfus cüzdanı aslı.
2- Diploma Fotokopisi. (Aynı zamanda aslıda ibraz edilecektir.)
3-1 Adet Fotoğraf.
4- Lisans Mezunları için 2010 KPSSR3 (B) grubu. Ortaöğretim Mezunları için KPSSP94 (B) grubu puanını gösterir belge.
5- Aranan niteliklerde istenilenleri kanıtlayıcı belgeler.
6- SGK Hizmet Cetveli veya 657′ye tabi çalışanlar için onaylı hizmet cetveli.
7- Başvuru formu www.selcuklutip.com.tr adresinden temin edilecek olup, başvuru sırasında Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine teslim edilecektir. Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen müracaat etmeleri sekmektedir. (Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)
VI. BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI
Başvuru sonunda atanmaya hak kazananların listesi Hastanemiz www.selcuklutip.com.tr web adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar Yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuru olmadığı takdirde ilan edilen Yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır; Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Atanmaya hak kazanan adayların sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren 15 gün içerisinde istenilen belgeleri tamamlayarak Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi insan Kaynakları Birimine şahsen teslim etmeleri gerekmektedir. Bu süre içerisinde belgeleri tamamlayarak teslim etmeyen adaylar haklarını kaybederler. Yedek adaylar sırası geldikçe www.selcuklutip.com.tr web adresinden ilan edilecek ve herhangi bir tebligat yapılmayacaktır, ilan tebligat yerine geçecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder