10 Ağustos 2012 Cuma

Ziraat bankası Üniversite mezunu eleman alımları 2012

Ziraat bankası üniversite mezunu eleman alımı için yeni şubelerde yeni kadrolar açmaya hazırlanıyor. Ziraat bankası 2012 sınavı ile alımı yapılacak elemanlar hemen iş olanaklarına ulaşıp görevlerine başlayacak. Ziraat bankası iş ilanları sitemizde yayınlanmaya devam edecek.
Ziraat Bankası Genel Müdürü ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Hüseyin Aydın yeni süreçte, şubeleşmeye devam edeceklerini, büyük kentlerdeki şube açığını kapatacaklarını ve yeni eleman istihdam edeceklerini açıkladı. Yeni iş modeline geçiyoruz” diyen Aydın, büyük kentlerdeki şube açığını kapatacaklarını ve yeni eleman istihdam edeceklerini bildirdi. Aydın, ‘Aramıza yeni çalışma arkadaşlarımız katılacak. İnsan kaynakları bölümümüz bir üniversiteyle sınav için görüşmeler yapıyor’ dedi.
Aydın, şöyle konuştu:
‘Yurtdışında da küresel bir oyuncu olmayı düşündüğümüz için Türkiye’de yaptığımız dönüşümün aynısını oralarda da yapacağız. Bosna, bu anlamda yaptığımız değişimin başlangıç noktası. Bunu Moskova’da, Almanya’da, Türkmenistan’da ve Kazakistan’daki

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder