10 Ağustos 2012 Cuma

TCDD sınav ile yeni istihdam olanakları yaratacak

 TCDD iş ilanları insan kaynakları iş başvurusu TCDD 2012 Ağustos eleman alımları burada.

TCDD eleman alımı yapmak için sınav başvurusu almaya başladı. TCDD işçi alımları iş başvurusu için sizde aşağıdaki başvuru detaylarını inceleyebilirsiniz.
2 ADET Müfettiş Yardımcısı alınacaktır. Adayların görev yeri Sivas’ta bulunan TÜDEMSAŞ Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’ dır.
Pozisyon için giriş sınavı işlemleri TCDD Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığınca yürütülecektir. Adaylara yazılı sınav ve yabancı dil sınavı yapılacaktır. Yazılı sınav 29 – 30 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olup sınav saati 10.00 – 15.40 saatleri arasıdır. Yabancı Dil Sınavı ise 30 Eylül 2012 tarihinde saat 16.00 – 16.40 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınav yer ise Ankara’ deki TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Ülkü Mah. Talatpaşa Bulvarı No: 3 Altındağ/Ankara Kafeterya Salonu adresidir.
Sınava başvuru yapabilmek için aranan nitelikler:
Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı niteliklere sahip olmak gerekmektedir. Kişi askerliğini yapmamışsa sınav tarihine kadar 35 yaşını doldurmamış olmalıdır. Askerliğini yapmış ise 37 yaşını doldurmamış olması gerekmektedir. Pozisyona başvuru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder