14 Nisan 2012 Cumartesi

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Programcı Alım İlanı

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI
I. Üniversitemiz BİLTİR Merkezinde görevlendirilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ek olarak 28/06/2007 tarih ve 2007/12251 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'ın "Sınav Şartı" başlıklı Ek 2'nci maddesinin (b) fıkrası doğrultusunda KPSS (B) grubu puanı esas alınmak suretiyle Üniversitemiz tarafından yapılacak yerleştirme ile sözleşmeli personel pozisyonunda 1 adet Programcı alınacaktır.
I.I- BAŞVURU ŞARTLARI;
GENEL ŞARTLAR;
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşımak
b) 2010-KPSS (B) Grubu sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.
c) İngilizce dil bilgisi olarak en az D düzeyi İngilizce dil bilgisi gerekmektedir. Yurtiçi veya yurtdışında İngilizce dili ile öğretim yapan üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olanlar, yurt içinde lisans düzeyinde öğrenim gördükten sonra ana dili İngilizce olan yabancı ülkelerde İngilizce dilinde master veya doktora yapanlar. İngilizce Dilinde master veya doktora yapanlar. İngilizce dilinde TOEFL sınavından en az 173 (ya da geçerlilik süresi dolmamış eski dengi) veya IELTS Akademik sınavından her bölümden en az 6 almış olanların dil düzeyleri minimum (D) düzeyini sağlamış oldul kabul edilir.
A. Programcı (1 Adet) uklaıı
a) 4 yıl süreli eğitim veren Mimarlık Fakültelerinden veya Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümlerinden mezun olmak veya bu bölümlerde yüksek lisans, doktora yapmış ya da yapıyor olmak.
b) Rhinoceros. Autodesk 3ds Max. Adobe Photoshop. Adobe illustrator.Corel Draw. Macromedia Flash gibi Endüstriyel Tasarıma yönelik yazılımları etkin bir şekilde kullanabiliyor olmak.
c) Kullanılabilirlik testleri ve kalite algılama uygulamaları konusunda deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.
d) Kullanılabilirlik testi gözlem kamera ve kayıt ekipmanlarını kullanabilmek.test kurgusu oluşturabilmek, test sonuçlarını analiz ve değerlendirme konusunda deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.
e) Mobil kullanılabilirlik test ekipmanı kurulumu ve kullanımında deneyim sahibi olmak tercih sebebidir.
f) Kendini geliştirmeye ve yeni konularda çalışmaya istekli olmak.
BAŞVURU ŞEKLİ-YERİ-TARİHİ;
Üniversitemiz http://www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde bulunan başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra formda belirtilen belgelerle beraber başvuruların en geç 27 Nisan 2012 tarihi mesai saati bitimine kadar ODTÜ Rektörlük Binası Personel Dairesi Başkanlığı İdari Özlük ve Eğitim Müdürlüğü / ANKARA adresine şahsen yapılması gerekmektedir.
YERLEŞTİRME SONUÇLARININ DUYURULMASI;
Üniversitemiz tarafından KPSS (B) grubu KPSSP3 puan türü esas alınmak suretiyle yapılacak mülakat ve yerleştirme listesi http://www.pdb.metu.edu.tr/ sitesinde ilan edilecektir. Duyurulur.
Bu ilan 6,018 defa okundu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder