14 Nisan 2012 Cumartesi

Bir lisans programından 18 Nisan 2012 tarihinden önce mezun olanlar/olacaklar, KPSS’ye Lisans düzeyinden girmek zorundadır. Bu durumdaki adaylar sınava önlisans veya ortaöğretim düzeyinden katılamayacaktır. ÖSYM, 2012 KPSS’ye Lisans düzeyinden girecek adaylar için sınav kılavuzunu yayımlamıştır. Başvuruların 9 – 18 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılması gerekmektedir. Kılavuz için başlığa tıklayınız.


Başvuru Kılavuzu
Aday Başvuru Formu
Başvuru İşleminde Adayların İzleyeceği Yol
Başvuru Merkezleri
Adres İline Göre Tercih Edilebilecek Sınav Merkezleri
2012
KAMU PERSONEL SEÇME SINAVI (KPSS)
LİSANS KILAVUZU
Sınava başvuru işleminizi tamamladıktan sonra, başvuru bilgilerinizi ÖSYM’nin http://ais.osym.gov.trİnternet adresinden kontrol ediniz.
Ölçme, Seçme ve YerleştirmeMerkeziAnkara
Bu kılavuz, “Kamu Görevlerine İlk defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik” hükümleriuyarınca, Devlet Personel Başkanlığının görüşleri de alınmak suretiyle Ölçme, Seçme ve YerleştirmeMerkezi(ÖSYM) tarafından hazırlanmıştır. Sınava başvuran adaylar Kılavuzda ve ilgili mevzuatta yer alan düzenlemeleri kabul etmiş sayılırlar.
Sınavlarla ilgili her türlü açıklama, başvuru ve sınav sonuçlarının adaylara duyurulması, Başkanlığın İnternet sayfasından yapılır. İnternet sayfasındaki duyurular, sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.
BAŞVURU SURESİ : 9 – 18 Nisan 2012
SINAV TARİHİ: 7 – 8 Temmuz 2012
SINAV SAATİ: Sabah oturumları 09.30, Öğleden sonra oturumları 14.30
SINAV ÜCRETİ: Sadece Cumartesi sabah oturumuna girecek adaylar 35,00 TL; Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi birine de girecek adaylar 55,00 TL;
Cumartesi sabah + diğer üç oturumdan herhangi ikisine de girecek olan adaylar 75,00 TL;
BAŞVURU HİZMETİ ÜCRETİ: Tüm oturumlara girecek adaylar 95,00 TL. 3,00 TL


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder